Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland
Voor bestellingen onder de 50 euro rekenen wij 4,50 euro verzendkosten. Wanneer u een bestelling boven de 50 euro plaatst rekenen wij geen verzendkosten.

Verzendkosten buiten Nederland
U kunt bij ons ook bestellingen plaatsen en deze op een adres buiten Nederland laten afleveren. Indien u een bestelling naar een ander land als Nederland wilt laten verzenden kunt u contact opnemen met ons via het e-mail adres van onze klantenservice:  info@lens4me.nl Het is op dit moment nog niet mogelijk om de bestelling buiten nederland te laten bezorgen als u een bestelling plaatst in onze webshop. Als u ons via onze klantenservice laat weten wat u wilt bestellen en waar het naar toe verzonden moet worden dan krijgt u van ons een email met een kosten overzicht.

Verzendkosten bij retourneren
U betaald zelf de verzendkosten voor het retour sturen van een product. De kosten voor het retourneren van een brievenbuspakje bedragen bijv. circa 4,50. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  Montana zonnebrillen worden door ons altijd verzonden als brievenbuspakje.  Indien u aan ons een product wilt retourneren neemt u dan altijd eerst even contact op met onze klantenservice via info@lens4me.nl.  Volg de door hen aan u verstrekte instructies voor een snelle en goede afhandeling van uw retour.

Wij vragen een bijdrage in de kosten van 4 voor het retourneren van een aangetekende zending, de overige kosten nemen wij voor onze rekening. Ontvangt u van ons een aangetekende zending dan bent u ook verplicht deze als aangetekende zending weer aan ons te retourneren. Dure merkbrillen sturen wij altijd aangetekend. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lens4me.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”